Etappe 3: Ergens – Haren

14 april 2018, 15,9 km

1CF9DB76-B9F1-483F-A3E2-A07FFCC89CD1
Langs de dijk

Vandaag een zeer moeizame start… buiten het feit dat het weer een stuk minder meedeed dan de vorige week (koud!)  had ik een taxichauffeur die een heel ander idee had bij de locatie waar ik naar terug wilde… sterker nog… zijn locatie lag in de verste verte niet in de buurt van het Pieterpad…En dan sta je daar met je route en je goeie fatsoen..en wat ben je dan blij met een moderne smartphone en een dik data-abonnement. Nog steeds in de kou, dat dan weer wel😄.

De route van vandaag is een combinatie van het laatste stuk van de officiële etappe 2 en het begin van de officiële etappe 3, en voert me onder andere volledig door de stad Groningen.

Groningen is absoluut een mooie stad, maar dit clasht in mijn brein wel met de ‘natuurwandeling’ die ik aan het maken ben. Wel een welkome aanvulling voor de plaspauzes. Ik ben echter blij als ik Groningen achter me laat en over de dijk naar Haren mag.. dat bevalt een stuk beter!

Avondeten en Slapen


One thought on “Etappe 3: Ergens – Haren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s