Etappe 4: Haren – Zuidlaren

8C2EF227-4EE2-4E9F-B906-276B285BF4F627 april 2018, bijna 15 km

Opnieuw een dag met een moeizaam begin.. om half 8 had ik de wegenwacht al naast mijn auto staan. Gelukkig bleek het geen lekkende brandstoftank, maar een op hol geslagen dashbordmeter.. ik kon dus door!

Auto afleveren en naar het beginpunt… om 10:30 kon ik aan mijn route beginnen. Vanaf seconde 1 is duidelijk dat ik een ander landschap ben binnengestapt. Er is veel meer begroeïng, en de kleuren, geuren en geluiden zijn volledig anders.. zo verstoor ik binnen 10 minuten 5 kikkers die zitten op te warmen in de zon..

Ik wandel van Haren via noord- en midden- naar Zuidlaren.

22FB2396-D5D0-4FC6-8258-B1D0327BC412Bij Onnen passeer is een ouderwetse stoere spoorbrug en aan de andere zijde word ik opgewacht door een roedel huilende honden (zeer spectaculair) en een aantal spechten. Echt stil is de wandeling niet😂.

Ik lunch heerlijk bij Mijn lunchadres en volg mijn weg vol goede moed. Rond 16:30 kom ik aan in zuidlaren. Moe, maar een hele mooie trip achter de rug.

Mijn slaapplek

Mijn avondeten

2 thoughts on “Etappe 4: Haren – Zuidlaren

  1. Well done Jack.. you should be so proud of yourself!.. I’m very proud of you..
    The trail looks amazing, great photos..
    Hope tomorrow is another great day..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s