Etappe 9 Den Hool – Coevorden

20-5-2018, 12,5 km

Pinksterweekend! Mooi weer.. tijd voor een stukje Pieterpad!!

Aangezien ik bij mijn ouders in het diepe zuiden was, zou ik een tijdje onderweg zijn.. dus gelukkig was het overgebleven stukje van de vorige route goed behapbaar.. vanuit Den Hool was het nog ruim 12 km tot Coevorden… Die kleine route was maar goed ook.. want de TomTom vond het een goed plan om mij van Sittard naar Coevorden via Duitsland te sturen… in het Pinksterweekend…. om daarna in Coevorden een taxi te nemen… enfin 8:30 op pad en 14:00 stond ik aan de start…. hmmm ik doe iets verkeerd.. gelukkig brak wel om 14:45 de zon door… dat maakte veel goed!

Ik had in de blogs van anderen al gelezen dat het niet het beste stukje route was.. maar ja… je loopt natuurlijk wel het Pieterpad, en niet alleen de highlights.. en inderdaad.. het stuk was voornamelijk over asfalt, en dat vinden mijn voeten toch niet de fijnste ondergrond… dus de ‘kleine ontspannen wandeling’ werd al snel toch een lastige route.. rond 18:00 dan toch terug bij het station in Coevorden… met hopenlijk morgen een mooier stukje..

Eten en slapen

One thought on “Etappe 9 Den Hool – Coevorden

  1. Well done Jack..
    The photo’s look amazing, and it looks like you had lovely weather.. [ jealousssss ]
    It really is a beautiful world out there, and what better way to see it, than to walk it!
    .

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s