Etappe 14: Hellendoorn – Holten

30 juni 2018, 18 km

Dit weekend maar één wandeldag aangezien ik morgen heb afgesproken met mijn middelbare schoolvriendinnen.. met wie ik zo langzamerhand al 34 jaar herinneringen deel.. goeie vooruitzichten!

Vanochtend dus op weg naar Holten… slechte timing bleek..in Holten vond vandaag een internationale triathlon plaats… de auto dus niet naar het station, maar ergens in de wijk achtergelaten.. op hoop van zegen dat we die gingen terugvinden, en dan ook de wijk nog uit konden komen..

Met de taxi naar Hellendoorn, en op pad.. Dit keer opnieuw een taxichauffeur die zich bijna verslikte in mijn plan.. ‘wat ga je doen? Maar.. waarom?’…ik moet er zelf wat om lachen.. voor de lol!!

Eenmaal op pad is het vandaag vooral heet! Ik ben blij dat een deel van de route weer door bos gaat..daar staat een briesje en is er schaduw..daarnaast heidestukjes en kringelpaadjes… en -totdat ik de rand van Holten bereik – een verdacht volledig gebrek aan horeca langs de route… nooit de beste actie voor mijn humeur… zeker niet met hitte, maar het is niet anders..

Gelukkig heb ik op de route nergens last van de triathlon.. ik kom op een plekje met uitzicht op het fietsparcour, maar voor de rest zijn beide routes strict gescheiden… de route blijkt wel langer dan het boekje voorspelt.. een deel daarvan is de extra 500 meter van en naar de auto. Echter waar er zon 15,5 km beschreven is worden het er zonder verkeerd lopen alsnog 18..ach ja… uiteindelijk ook geen probleem.

Op weg naar huis ontvang ik een uitnodiging om bij vrienden aan te schuiven bij de BBQ..wat een luxe na een dagje lopen..

Friends, sunshine, outside, adventure… het leven is mooi!

 

2 thoughts on “Etappe 14: Hellendoorn – Holten

 1. 🅵🆁🅸🅴🅽🅳🆂, 🆂🆄🅽🆂🅷🅸🅽🅴, 🅾🆄🆃🆂🅸🅳🅴, 🅰🅳🆅🅴🅽🆃🆄🆁🅴… 🅷🅴🆃 🅻🅴🆅🅴🅽 🅸🆂 🅼🅾🅾🅸!
  .
  𝗧𝗛𝗔𝗧, 𝘀𝗮𝘆’𝘀 𝗶𝘁 𝗮𝗹𝗹..
  Well done Jack, another beautiful day no one can take away from you..
  After a day like this Jack, don’t you just want to lie down and forget the world?
  .

  Liked by 1 person

  1. Would you lie with me?😊

   𝕲𝖎𝖛𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖌𝖎𝖗𝖑 𝖘𝖔𝖒𝖊𝖙𝖍𝖎𝖓𝖌 𝖙𝖔 𝖕𝖔𝖓𝖉𝖊𝖗

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s