Etappe 25b: Grubbenvorst – Venlo

 

11-9-2018, 10 km

Wat in het vat zit…

Aangezien dit weekeinde het einde van het Pieterpad eraan zit te komen, heb ik nog een klein stukje in te halen.. een paar weken geleden ben ik bij de ijssalon in Grubbenvorst gestopt, en vervolgens in Venlo verder gegaan.. dat tussenliggend stukje moet dus nog.. vol goede moed parkeer ik na het werk in Horst dus mijn auto bij het startpunt en ga ik op weg naar het veer.. dit veer is er een zonder echte wachttijd, dus ik sta als snel aan de overkant van de maas.

img_6664De route is overzichtelijk en komt neer op ‘loop langs het water naar het station’. Op de een of andere manier hebben we ook in september nog steeds prachtig weer.. met 27 graden en een stevig briesje stap ik tussen de koeien op de oevers. Dit stukje route heeft ook de beste snelweg ‘over’steek.. de oever loopt onder de weg door..ideaal!

En zonder dat ik er erg in heb ben ik dan ineens in Venlo en heb ik alle puzzelstukjes pieterpad weer op volgorde liggen.. laat t weekend maar komen!

4 thoughts on “Etappe 25b: Grubbenvorst – Venlo

  1. Vandaag Sittard -?? (Ik zie wel hoe ver ik kom)..
   Het voordeel van het Pieterpad is dat het niet wegloopt… je hoeft gelukkig ook geen haast te hebben 😉

   Like

 1. It’s just unbelievable how lucky you have been with the weather since you started!.. “The Big Fella” is definitely looking down on you… hey, even he is impressed.. 😉
  You must be getting so excited… hard to believe almost 500 km will be behind you!.. Only THEN will you know what The Proclaimers went through… 😉
  .

  Like

  1. Yeah.. i have been the luckiest girl with the weather this year.. only three showers is amazing considering the time it took me… i seriously think you bribed the big fellah, and i dare not think what you promised in return😉…
   yup, another new song, but definitely on topic..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s